Klik op een van de pictogrammen voor meer info

Wist u dat een nieuwe HR cv-installatie uw energienota omlaag brengt? Dit kan in sommige gevallen oplopen tot honderden euro’s per jaar! Wij kunnen u informeren welke cv-ketel het meest geschikt voor u is. Want dat hangt af van veel factoren, zoals woonsituatie, douche en/of bad, persoonlijke voorkeur, enzovoort.

Eyeleds® is dé doorbraak op gebied van moderne (vloer)verlichting en is zodoende in korte tijd wereldwijd een begrip geworden. Waarom? Omdat de ultravlakke gepatenteerde LED verlichting met een inbouwdiepte van slechts 6,5mm revolutionaire mogelijkheden biedt voor iedereen die creatief wil zijn met licht.

Wij bewaken de regie en u heeft slechts één aanspreekpunt. Helder en eenvoudig; want de baas loopt op de werkvloer!

De veiligheid is vaak gediend met het onderhouden en renoveren van verouderde installaties. Een op maat gemaakt advies kan veel licht op de zaak werpen.

Als de cv-ketel het ineens niet meer doet, of u krijgt geen warm water meer, dan komt dit altijd ongelegen. Wij raden aan om uw verwarmingstoestel regelmatig te laten onderhouden/inspecteren. Dit draagt ertoe bij dat uw gastoestel altijd goed is afgesteld en veilig functioneert. Daarnaast gaat hij veel langer mee.

Elke toepassing vraagt een eigen ontwerp. Iedere installatie moet doelmatig en comfortabel zijn, aangepast op de specifieke wensen van de gebruikers cq eigenaars. De veiligheid moet daarbij niet uit het oog verloren worden. Een professionele aanpak, advisering, en uitvoering is gewenst. Bij ons is de vereiste kennis aanwezig om voor diverse soorten installaties deze zaken voor u uit te voeren.