Klik op een van de pictogrammen voor meer info

Centrale verwarming

Wijers Erkend Installatiebedrijf - LimburgNiemand wil er in de winter koud bij zitten. Daarom is een goede CV installatie van crusiaal belang. Wijers erkend installatiebedrijf beschikt over uitstekende kennis en know how als het om CV installaties gaat.

Wij werken uitsluitend met klasse A merk producten zoals Nefit.

CV-ketels

Wist u dat een nieuwe HR cv-installatie uw energienota omlaag brengt? Dit kan in sommige gevallen oplopen tot honderden euro’s per jaar! Wij kunnen u informeren welke cv-ketel het meest geschikt voor u is. Want dat hangt af van veel factoren, zoals woonsituatie, douche en/of bad, persoonlijke voorkeur, enzovoort.

Radiatoren

Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op gebied van radiatoren, dat er bij elk interieur een passend model te vinden is. Niet alleen de designradiatoren zijn prachtig om te zien, ook de "gewone" paneelradiatoren zijn met hun tijd mee gegaan. 

Designradiatoren

De tijd dat een radiator uw woonkamer ontsiert is voorbij. Tegenwoordig heeft u zeer veel mogelijkheden voor een (design)radiator die bij uw wensen past. Zowel horizontaal als verticaal geplaatst. Voor elk deel in de woning. Bijvoorbeeld in de hal: u combineert een verticale designradiator met een geïntegreerde spiegel. Of in de badkamer: mooi vorm gegeven radiatorbuizen, die tevens als handdoekenrek te gebruiken zijn. Schoonheid en functionaliteit zijn zo handig gecombineerd.

Wijers Erkend Installatiebedrijf LimburgBasic radiatoren

De "gewone" radiatoren zijn er tegenwoordig ook in allerlei vormen en maten. Ook zijn de paneel- en ledenradiatoren in vele kleuren te leveren. De prijs valt u enorm mee. Is uw huidige radiator u al tijden een doorn in het oog? Informeer dan eens vrijblijvend bij ons naar de prijzen.

Vloerverwarming

Wist u dat vloerverwarming zowel als hoofd- als bijverwarming kan dienen? Bij hoofdverwarming kunt u ook de wanden verwarmen en heeft u geen radiatoren meer nodig! U kunt natuurlijk ook alleen vloerverwarming laten installeren in de badkamer en/of toilet.  

Voordelen:

  • Gelijkmatige warmteverdeling
  • Geen tocht of stofcirculatie en volledig geruisloos
  • Altijd een aangename vloertemperatuur
  • Ideale combinatie met designradiatoren
  • Geleidelijke aanpassing aan de warmtebehoeften
  • Onzichtbaar

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn ? Neem dan gerust contact met ons op.