Klik op een van de pictogrammen voor meer info

Led verlichting

Eyeleds® is dé doorbraak op gebied van moderne (vloer)verlichting en is zodoende in korte tijd wereldwijd een begrip geworden. Waarom? Omdat de ultravlakke gepatenteerde LED verlichting met een inbouwdiepte van slechts 6,5mm revolutionaire mogelijkheden biedt voor iedereen die creatief wil zijn met licht.

 

Het Eyeleds® assortiment is veelzijdig en biedt zodoende voor iedere individuele wens een passende oplossing.

Hoogstaande kwaliteit
Het kwaliteitsniveau van Eyeleds is ongekend hoog. Alle Eyeleds® producten zijn voorzien van een solide, krasvaste en UV bestendige RVS behuizing die bescherming biedt aan hypermoderne LED techniek van het type SMD (“Surface Mounted Device”). Deze ultracompacte SMD LED’s maken dit armatuur met een zeer geringe inbouwdiepte van 6,5mm mogelijk. Bovendien is de levensduur van de LED’s met 50.000 uur (PowerEYE®) tot maar liefst 100.000 uur ofwel ruim 11 jaar continue gebruik (overige systemen) zeer spectaculair te noemen! Eyeleds® is zeer economisch in gebruik De toegepaste LED techniek maakt

Eyeleds®, economisch bijzonder aantrekkelijk.
Wanneer bijvoorbeeld het ronde model met een vermogen van 0,3W een heel jaar lang 24 uur per dag ingeschakeld is, kost dit slechts €0,50 aan energie op jaarbasis! Deze economische voordelen maken de Eyeleds® verlichting bijzonder geschikt voor toepassingen als bijvoorbeeld permanente veiligheids- of oriëntatieverlichting. Door het geringe vermogen wordt Eyeleds® bovendien nooit warm en zijn ze gewoon met de blote hand of voet aan te raken.