Klik op een van de pictogrammen voor meer info

Badkamer en sanitair

Wijers Erkend Installatiebedrijf - LimburgAls u besluit om een sanitaire voorziening (badkamer, toilet, e.d.) opnieuw in te richten of een nieuwe sanitaire voorziening te bouwen, weet u doorgaans niet wat de mogelijkheden zijn en merkt u dat het best wel lastig is om dit praktisch en mooi in te richten.

Wijers Installatiebedrijf kan u helpen bij het praktisch inrichten van uw nieuwe badkamer, toilet of keuken. Ook is het mogelijk om in overleg met u een afspraak te maken bij een showroom. Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van sanitair in allerlei stijlen en prijsgroepen en een compleet aanbod van apparatuur op het gebied van verwarming en warmwater. Kortom: de complete badkamer.

Onze deskundige monteurs kunnen de complete installatie van uw sanitaire voorziening verzorgen en omdat wij samenwerken met diverse aannemers kunnen wij zelfs uw complete verbouwing/nieuwbouw verzorgen.

Baden en douchen krijgen een steeds belangrijkere rol in onze woonomgeving. Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Er is een geweldige keus, haast teveel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxueus. Hierbij kunt u denken aan een simpel toiletfonteintje tot een luxe badkamer, inclusief Jacuzzi of sunshower. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een grotere showroom waar grote aantallen badkamers te zien zijn. 
Voor uitleg, ontwerp en advies bij uw keuze zijn er zowel bij ons, als bij de showrooms van onze leveranciers deskundigen aanwezig die u onder het genot van een kopje koffie te woord staan.