Klik op een van de pictogrammen voor meer info

Beveiliging en telecom

Wijers Erkend Installatiebedrijf - LimburgWij leveren een breed scala aan producten en diensten met betrekking tot de beveiliging van uw objecten.

Inbraak detectie
Helaas wordt er regelmatig ingebroken en kunt u geconfronteerd worden met de materiële en immateriële schade die inbrekers veroorzaken. Het nemen van inbraakpreventieve maatregelen kan de kans van inbraak verkleinen. Ook verzekeringsmaatschappijen stellen deze maatregelen steeds vaker als eis. Door organisatorische, bouwkundige, en elektronische maatregelen kan de inbraakgevoeligheid worden verkleind.

Brandmeld installaties
Een vroegtijdige bestrijding van een beginnende brand is essentieel om grote schade en gevaar voor mensenlevens te vermijden. Door het plaatsen van een elektronisch brandmeldsysteem kunnen bewoners/gebruikers van een gebouw vroegtijdig gewaarschuwd worden. Tevens kan dit systeem de branddetectie doormelden naar de brandweer, zodat direct professionele hulp ter plaatse komt.

Telecom
Als het gaat om aanpassingen en / of oplossingen op het gebied van ICT, staat betrouwbaarheid centraal. Van datanetwerken (UTP, FTP, glasvezel) tot telefonie wij zorgen voor een perfecte infrastructuur. Het spreekt voor zich dat al onze systemen voldoen aan de modernste eisen.