Gas wordt in Nederland voor allerlei toepassingen gebruikt. Wijers Installatiebedrijf verzorgt de aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van allerlei gasinstallaties.

Van een lekkende keukenkraan of een verstopte afvoer, tot de aanleg van compleet nieuwe installaties op het gebied van water en riool. U kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende loodgieters-werkzaamheden.

Wijers installatie houdt zich bezig met installatiewerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen voor u de elektrotechnische-, aanleg, onderhoud en het verhelpen van storingen van onder andere:

Niemand wil er in de winter koud bij zitten. Daarom is een goede CV installatie van crusiaal belang. Wijers erkend installatiebedrijf beschikt over uitstekende kennis en know how als het om CV installaties gaat.


Als u besluit om een sanitaire voorziening (badkamer, toilet, e.d.) opnieuw in te richten of een nieuwe sanitaire voorziening te bouwen, weet u doorgaans niet wat de mogelijkheden zijn en merkt u dat het best wel lastig is om dit praktisch en mooi in te richten.

Dak- en zinkwerkzaamheden is een vak voor specialisten. Onze jaren lange ervaringen met dakwerkzaamheden is nu onze specialiteit geworden. Werkzaamheden die wij voor u o.a. kunnen verrichten zijn:

Wij leveren een breed scala aan producten en diensten met betrekking tot de beveiliging van uw objecten.